Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Zippy ES WR kulcstartó és fejlámpa szett, piros színben

Közvetlen Micro USB töltő csatlakozás a lámpatesten, fehér és vörös fényű üzemmódokkal
SKU: 03842
Szállítási költség : 1 190 Ft-tól
Rendelésre
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
9 500 Ft
1
db
+

Az Armytek Zippy ES WR kulcstartó és fejlámpa szett, nem csak kulcstartóra, hanem ruházatra is könnyen felcsíptethető lámpa bővített funkciójú, fejlámpa szerelékes változata a legkönnyebb nálunk kapható fejlámpa. Nem lebecsülendő teljesítményével, apró tömegével 12 g meglepően hamar nélkülözhetetlen útitárssá fog válni, akár biztonsági tartalékként is más nagyobb Armytek lámpánk mellé outdoor tevékenységeink során (kirándulás, horgászat, vadászat, barlangászat, stb.).

Az alapcsomagban található övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk, felszerelésünk számtalan pontjára ráerősíthető, a fejlámpa szett segítségével pedig teljes értékű fejlámpaként funkcionálhat, így használatakor mindkét kezünk szabad marad. Fejlámpa szett lámpa tartó része mágneses, ezáltal bármilyen acél felületre stabilan felhelyezhető, miközben a mini gömbfej segítségével a kívánt pozícióba irányítható a lámpa fénye. A lámpa tartó rész persze nem csak mágnesesen, hanem csíptető segítségével sisakra is felhelyezhető, vagy a tartozék fejpánt segítségével is rögzíthető. 

A 120 lumen fényerejű LED hatalmas 110°-os szórt fényű fénykúpot, és 60°-os szpot fényű fénykúpot sugároz, így 12 méterig egyszerre ötvözi az erős irányított fénysugárt a kellemes átmenetű szórt fényével.

5-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több lépcsőben változtatható, többek között villogó fényt is képes szolgáltatni, sőt mindezt nem csak a megszokott fehér fénnyel, hanem vörös fénnyel is! Bár apró akkumulátora legnagyobb fényerővel csupán 19 percig bírja, azonban a legkisebb túlélőben 220 órán keresztül képes működésre. A vörös fény nem zavarja az éjszakai látásunkat, kiváló térképolvasáshoz, akár csillagászati észlelőlámpának is. 

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés már ennél a kis lámpánál is tetten érhető. IP67-es besorolású por és vízvédelme 1 méter mélységű vízbeesésnek is ellenállóvá teszi, sőt a gyártó szerint 2 méter magasból történő leejtést is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Az Armytek Zippy ES WR tölthető kulcstartó lámpa négyféle színben lesz kapható: sárga, szürke, zöld és kék.

 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Fejlámpa 
Max. fényáram: 200 lumen
Max. fényerő: - candela
Max. hatótávolság: 15 m
Áramellátás: Beépített akkumulátor 
Akkumennyiség: - db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge: 60°/110° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 2 m
Méret: 59 mm
Súly (elem nélkül): 12 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.