Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Wizard C2 (v4) WR Magnet USB fejlámpa hideg fehér és vörös fényű

Mágneses USB-s töltőplatform
SKU: 03654
 5.0  1 Értékelés
Szállítási költség : 0 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
36 900 Ft
1
db
+

Az új Armytek Wizard C2 (v4) Magnet USB WR tölthető zseb- és fejlámpa a Wizard sorozat különleges tagja, több fokozatban állítható fehér és vörös fénnyel is rendelkező multifunkciós lámpa komoly teljesítményével, terepi munkára, kirándulásra, horgászatra, vadászatra, sőt csillagászati észlelőlámpára is jó választás. Az alapcsomagban található fejpántnak és könnyen eltávolítható övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk számtalan pontjára ráerősíthető, valamint lapos talp része miatt a vízszintes felületekre is felhelyezhető, mágneses talpával acél felületekre is tapasztható így mindkét kezünk szabad marad. Az új fejlesztésnek hála jelentősen megnőtt az üzemidő, maximális fényerő mellett az előd 1 órás maximális üzemidejét a 2.5 órára növelték az új model esetében, miközben legkisebb teljesítményen (vörös módban) 15 napról 2 hónapra nőtt az üzemidő.

A két színhez kétféle ledre van szükség: 2 x XD16 (fehér) + 2 x XQE (vörös). A Nagy teljesítményű 1100 lumen fényerejű LED maximális fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 98 m-ig bevilágítsa a környezetet, 230 lumen vörös fényével pedig 41 m-ig világít el. TIR rendszerű optikája egyszerre képes egy szűkebb 70°-os spot fényt biztosítani, miközben nagyobb átfogású 120°-os fénykúpjával a tágabb környezet is belátható marad, zavaró "csőlátás-hatás" nélkül. A lámpát egy darab tartozék 18650 típusú Li-ion akkumulátor látja el energiával. Az akkumulátor töltése szabvány USB-n keresztül valósul meg a tartozék mágneses töltőplatform segítségével.

A masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés rendkívül tartóssá teszi a lámpát: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt akár 10 m mélységben akár 2 órát is elvisel a lámpa anélkül, hogy tönkremenne. 

Az Armytek Wizard C2 (v4)  Magnet USB WR fejlámpa kimagasló ergonómiáját biztosítja, hogy a kétrészes fejpánt csúszásmentes anyagból készült, mely sportolás közben is stabilan a helyén marad. A többszínű állapotjelző fény egyértelműen mutatja a töltöttség szintjét és a túlmelegedésre is figyelmeztet. 

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • 18650 Li-Ion akkumulátor (3200 Ah)
  • mágneses USB töltő
  • fejpánt (kétrészes)
  • fejpánt-tartó csipesz
  • magyar nyelvű használati útmutató

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Típus: Multifunkciós lámpa 
Max. fényáram: 1100/230 lumen
Max. fényerő: - candela
Max. hatótávolság: 98/41 m
Áramellátás: 18650 
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge: 70°/120° 
Üzemmódok száma: 10 
Ütésállóság: 10 m
Méret: 112 x 33 mm
Súly (elem nélkül): 65 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.