Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Prime C2 Pro MAX Magnet USB zseblámpa - hideg fehér fényű

Mágneses USB-s töltőplatform
SKU: 04187
Szállítási költség : 0 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
44 900 Ft
1
db
+

Azt hittük a remekül sikerült Armytek Prime-ot már nem nagyon lehet felülmúlni, erre a gyártó előrukkolt a Armytek Prime C2 Pro MAX Magnet USB zseblámpa változatával ami elképesztő megnövelt fényerejével, minden várakozást túlszárnyalt.

A Prime C2 Pro MAX szinte minden területen tarol, 4000 lumen fényerejű LED-je legnagyobb fényerővel 260 méter távolságig képes bevilágítani a környezetet. Ehhez a hatalmas fényhez a jól megszokott 18650-es akkumulátornál sokkalta erősebb 21700-as 5000 mAh- Li-ion akkumulátort vetették be az Armytek tervezői, de azért odafigyeltek, hogy a 18650-es akkumulátor is használható legyen egy adapter segítségével.

Ahogy már el is várjuk a gyártótól, ez a lámpa is robosztus, strapabíró darab: 10 méter mélységig akár 5 órát is elvisel ha vízbe kerül, és 10 méter magasságból leejtve is működni fog. A lámpa fényszórása, optimálissá teszi keresési, mentési funkciókra is hiszen az egészen szűk spot fénykúpja 12° méretű, ugyanakkor a környezetet szépen bevilágító szórt fénykúp 72°-os szögével hatalmas területet képes megvilágítani.

A fejlett elektronikájú lámpa 10 üzemmóddal rendelkezik, melyek között épp úgy megtalálható a túlélő fény, mint az önvédelemre vagy vészjelzésre használatos stroboszkóp mód, utóbbiakból háromféle is elérhető. 

A mágneses töltőplatform gyors és erős kapcsolat hoz létre a lámpával, az töltő általános USB csatlakozása révén számtalan külső töltővel üzemeltethető. Kiemelendő, hogy nem csak azért praktikus a mágneses platform, mert nem kell kiszedni az akkumulátort a lámpából a töltéshez, hanem ezáltal a szigetelő O-gyűrűk és a tömítő hatású szilikon-zsír is sokkal később fog elhasználódni.

Az új Armytek Prime C2 Pro MAX Magnet USB zseblámpa akárcsak a család korábbi tagjai, a mindennapok nélkülözhetetlen segítője, legyen szó szabadidős tevékenységről, rendvédelmi/katasztrófa védelmi feladatok ellátásáról, túrázásról, utazásról, munkáról, vagy csak a hétköznapi használatról, a Prime zseblámpa család nem hagy cserben. Az alapcsomagban található tokkal és a könnyen eltávolítható övcsipesszel, kompakt strapabíró zseblámpánk jól hordozhatóvá válik, nem foglal a szükségesnél több helyet.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. A többszínű állapotjelző fény egyértelműen mutatja a töltöttség szintjét és a túlmelegedésre is figyelmeztet. 

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • hordozó tok
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • mágneses USB-s töltőplatform
  • 21700 Li-ion akkumulátor
  • 18650/21700 akkumulátor adapter
  • magyar nyelvű használati útmutató
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Vadászlámpa, taktikai lámpa 
Max. fényáram: 4000 lumen
Max. fényerő: - candela
Max. hatótávolság: 260 m
Áramellátás: 21700 
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge: 12°/72° 
Üzemmódok száma: 10 
Ütésállóság: 10 m
Méret: 133 x 41 x 25.4 mm
Súly (elem nélkül): 133 g

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Armytek 21700 Litium-ion akku 5000 mAh (védelem nélküli) Armytek 21700 Litium-ion akku 5000 mAh (védelem nélküli)
8 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.