Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Partner C2 (V4) taktikai lámpa - meleg fehér fényű

SKU: 04273
Szállítási költség : 1 190 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
26 900 Ft
1
db
+

Az Armytek Partner C2 (V4) taktikai lámpákat kifejezetten rendvédelmi, katonai, vadászati igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. Ezeknél a termékeknél alapkövetelmény az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett taktikai kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A taktikai kapcsológomb opcionálisan távkapcsolóra is cserélhető.

A 1020 lumen fényerejű LED megfelelő fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 2350 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 5-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén és az elején oldalt található kapcsolókkal. Az üzemmódok között megtalálható az önvédelmi helyzetekben igen hatékony stroboszkóp funkció is ami az ellenfél elvakítására, összezavarására használható. TIR rendszerű optikája egyszerre képes nagyon szűk 7°-os spot fényt biztosítani, miközben nagyobb átfogású 68°-os fénykúpjával a tágabb környezet is belátható marad.

Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja, amely elődeivel ellentétben ennél a típusnál alaptartozék.

A mostoha körülményekre tervezett lámpákat a masszív víz és porálló kivitel, valamint - az átgondolt tervezésnek hála - rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja fegyverre szerelve a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt 5 m mélységig akár 5 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza.

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • hordozó tok
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • csuklószíj
  • magyar nyelvű használati útmutató
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Vadászlámpa, taktikai lámpa 
Max. fényáram: 1020 lumen
Max. fényerő: - candela
Max. hatótávolság: 235 m
Áramellátás: 18650 
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge: 7°/68° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 10 m
Méret: 123 x 25.4 mm
Súly (elem nélkül): 68 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.