Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Elf C1 (v2) Micro-USB fejlámpa - hideg fehér fényű

Közvetlen Micro USB töltő csatlakozás a lámpatesten
SKU: 03647
Szállítási költség : 1 190 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
23 900 Ft
1
db
+

Az Új Armytek Elf (v2) C1 Micro-USB zseb- és fejlámpa a népszerű korábbi Elf típus továbbfejlesztett változata, például a fő módokban magasabb fénykibocsátást, ugyanakkor hosszabb működési időre képes az új lámpa. Minden más tekintetben az Armytek Elf (v2) C1 Micro-USB zseb- és fejlámpa megőrizte az előd pozitív tulajdonságait, igazi multifunkciós lámpa minimális mérettel és tömeggel, terepi munkára, kirándulásra, horgászatra, vadászatra, stb.. Az alapcsomagban található fejpántnak és könnyen eltávolítható övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk számtalan pontjára ráerősíthető, valamint lapos talp része miatt a vízszintes felületekre is felhelyezhető, mágneses talpával acél felületekre is tapasztható így mindkét kezünk szabad marad.

A 1000 lumen fényerejű Samsung LH351D LED megfelelő fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 103 m-ig bevilágítsa a környezetet. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa oldalán található egyetlen kapcsolóval. TIR rendszerű optikája egyszerre képes egy szűkebb 70°-os spot fényt biztosítani, miközben nagyobb átfogású 120°-os fénykúpjával a tágabb környezet is belátható marad, zavaró "csőlátás-hatás" nélkül. A lámpát egy darab tartozék 18350 típusú Li-ion akkumulátor látja el energiával. Az akkumulátor töltése a széles körben elterjed micro USB csatlakozón keresztül valósul meg (az USB kábel nem tartozék).

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés rendkívül tartóssá teszi a lámpát: a gyártó szerint akár a 10 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenállóvá teszi a rezgésekkel szemben. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízvédelem garantálja, hogy víz alatt 10 m mélységig akár 2 órát is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Az Armytek Elf (v2) C1 Micro-USB tölthető zseb- és fejlámpa kimagasló ergonómiáját biztosítja, hogy a kétrészes fejpánt csúszásmentes anyagból készült, mely sportolás és munka közben is stabilan a helyén marad. A többszínű állapotjelző fény egyértelműen mutatja a töltöttség szintjét és a túlmelegedésre is figyelmeztet. 

Az alapcsomag tartalma:

  • övcsipesz
  • mágnes
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • fejpánt
  • fejpánt -lámpatartó
  • csuklószíj
  • 18350 Li-ion akkumulátor (900 mAh)
  • magyar nyelvű használati útmutató
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Multifunkciós lámpa 
Max. fényáram: 1000 lumen
Max. fényerő: 2770 candela
Max. hatótávolság: 103 m
Áramellátás: 18350 
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge: 70°/120° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 10 m
Méret: 75.9 x 33 mm
Súly (elem nélkül): 55 g

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Armytek 18350 Litium-ion akkumulátor (900 mAh) Armytek 18350 Litium-ion akkumulátor (900 mAh)
3 000 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.