Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Dobermann Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpa - hideg fehér fényű

SKU: 03919
Szállítási költség : 0 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
42 900 Ft
1
db
+

Az Armytek Dobermann Pro Magnet USB taktikai/vadász lámpákat kifejezetten rendvédelmi, katonai, vadászati igényekhez és igénybevételekhez tervezte a gyártó. A vadászlámpáknál nagy hatótávolság és a szűk megvilágítási fénykúp elengedhetetlen a pontos célzáshoz. További fontos kritérium  az alacsony súly, a csúszás menetes markolat, a hosszú működési idő és a lámpa végére tervezett taktikai kapcsológomb, amivel a lámpa kesztyűben is biztonságosan használható. A kapcsológomb opcionálisan lengőkapcsolóra is cserélhető, amire főként vadászati felhasználáskor van szükség. Az Armytek Dobermann Pro Magnet USB lámpa kompatibilis az Armytek MRS-01 mágneses lengőkapcsolóval, illetve a gyártó mágneses vagy weaver sínes szerelékeivel. 

A hideg fehér fényű 1500 lumen fényerejű Cree XP-L LED extrém nagy fényerőt biztosít ahhoz, hogy egészen 368 m-ig elvilágítson egyetlen 18650 típusú áramforrással. 6-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több üzemmódban változtatható a lámpa végén található egyetlen kapcsolóval. Többek között az ellenfél elvakítására, összezavarására használható stroboszkóp funkció is elérhető. Optikája egészen szűk 6°-os spot fényt biztosít, miközben nagyobb átfogású 40°-os fénykúpjával a tágabb környezetre is jut fény. Tápellátását egyetlen 18650 típusú akkumulátor biztosíthatja, mely az alapcsomag része.

A legmagasabb szintű víz-por és ütésállóságot nem véletlenül a vadászlámpáknál tapasztalhatjuk. A mostoha körülményekre tervezett lámpákat rendkívüli tartósság jellemzi: a gyártó szerint akár a 25 méterről történő leejtést is elvisel az anyaga (eloxált repülőgép-ipari alumínium ötvözet) és a belső felépítése is igen ellenálló a rezgésekkel szemben, ezért jól bírja a visszarúgás hatását is. A legmagasabb IP68 szintű por- és vízállóság garantálja, hogy akár 25 m mélységet elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Bekapcsoláskor a lámpa a legutóbbi használatkor beállított fényerő beállítást alkalmazza. Szinte az összes Armytek lámpa jellemzője sok más márkával szemben, az aktív valós idejű hőmérséklet szabályozás a túlmelegedés elkerülésére. Sok gyártó termékénél a környezeti hőmérsékletet figyelmen kívül hagyó, idő alapú teljesítmény leszabályozással próbálják kordában tartani a lámpáik hőmérsékletét. Az Armyteknél ezzel szemben a fejlett elektronika érzékeli és számításba veszi a tényleges hőmérséklet viszonyokat, -miért is menne fél gőzzel a lámpa egy hidegebb téli napon, ha az nem indokolt?  A teljes lemerülést megelőzően a lámpa automatikusan vészfény üzemmódra kapcsol, így nem marad a felhasználó egyik-pillanatról a másikra teljesen világítás nélkül.

Az alapcsomag tartalma:

  • Armytek Dobermann Pro Magnet USB lámpa
  • 3500 mah 18650 akkumulátor
  • AMC-03 akkumulátor töltő 
  • övcsipesz
  • hordozó tok
  • tartalék O-gyűrű (2 db)
  • gumi markolat kiegészítő
  • csuklószíj
  • magyar nyelvű használati útmutató

Az alapcsomag nem tartalmaz szabványos USB töltőt.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Vadászlámpa, taktikai lámpa 
Max. fényáram: 1500 lumen
Max. fényerő: 34000 candela
Max. hatótávolság: 368 m
Áramellátás: 18650 
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge: 6°/40° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 25 m
Méret: 140 x 34 mm
Súly (elem nélkül): 114 g

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Armytek AWM-05 weaver sínes szerelék Armytek AWM-05 weaver sínes szerelék
4 900 Ft
Armytek AWM-06 weaver sínes szerelék Armytek AWM-06 weaver sínes szerelék
4 900 Ft
Armytek MRS-01 mágneses lengőkapcsoló Armytek MRS-01 mágneses lengőkapcsoló
5 900 Ft
Armytek AWM-03 mágneses szerelék Armytek AWM-03 mágneses szerelék
7 500 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.