Kosár
Armytek lámpa Magyarország

Armytek Crystal WRB multifunkciós lámpa

Szürke színben
SKU: 04133
Szállítási költség : 1 190 Ft-tól
✔   Készleten
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
11 900 Ft
1
db
+

Az Armytek Crystal WRB multifunkciós lámpa, speciális szinte az élet minden területén kitűnően teljesít: Kerékpározásra kerékpárra szerelve, vagy ruházaton hordva. Mindenfajta outdoor tevékenység alkalmával, legyen az kirándulás, horgászat akár extrém vizes körülmények között is. Fejlámpa munkára, -szerelésre vagy akár kulcstartó lámpaként is kiváló választás, így amikor elmegyünk otthonról sosem maradunk fény nélkül.

A kisméretű, könnyű (34 g) lámpa öt fehér fényű színmódján kívül kék/piros figyelmeztető villogó színnel képes világítani, amely hasznos lehet például mentősök, rendőrök munkájuk közben láthatósági fényként.

A villogó kép/piros fényt ne használjuk kerékpárunkon, mert az megkülönböztető jelzésnek számíthat járműre, vezetőre szerelve.

Rendkívül könnyen kezelhető, dupla gombnyomásra válthatunk a villogó kék/piros és a fehér fényű üzemmódok között ugyanakkor mindkét módban külön-külön megjegyzi a legutóbbi üzemmódot amelyekből négy folyamatos fényű különböző teljesítményű és egy villogó üzemmódot választhatunk színenként. Véletlen bekapcsolás elleni védelmét 4 másodperces folyamatos gombnyomással aktiválhatjuk.

Üzemmódok Teljesítmény fehér fénynél
Main3 (Főfény 3) 150 lumen 2 óra 15 percen keresztül
Main2 (Főfény 2) 36 lumen 8 óra 10 percen keresztül
Main1 (Főfény 1) 5 lumen 54 órán  keresztül
Firefly (Túlélő fény) 0.1 lumen 50 napon keresztül
Beacon (Villogó) 150 lumen 1 Hz 9 óra 50 percen keresztül
Kék/Piros villogó 30/17 lumen 1.5 Hz 3 óra  25 percen keresztül

Óriási 140° szórt és 70° spot fénykúpjával egész környezetünket láthatóvá teszi aminek a horgászok és az extrém sportok kedvelői is szeretni fognak. 

Az alapcsomagban található övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk, felszerelésünk számtalan pontjára ráerősíthető, a szintén tartozék fejpánt segítségével pedig teljes értékű fejlámpaként funkcionálhat, így használatakor mindkét kezünk szabad marad, valamint rollerre, -kerékpárra rögzítéshez is találunk az alapcsomagban két rugalmas masszív  gumigyűrűt.

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés az Armytek Crystal WBR multifunkciós lámpánál is tetten érhető. IP67-es besorolású por és vízvédelme 1 méter mélységű vízbeesésnek is ellenállóvá teszi, de azért nem vízalatti használatra tervezték, 30 percnél többen nem tölthet vízben. Sőt a gyártó szerint 10 méter magasból történő leejtést is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

A készülék töltésére szabvány Micro USB-csatlakozót használhatunk (töltő, kábel nem része a csomagnak) és nem csak tölthető, de közvetlenül powerbankról üzemeltethető is!

Figyelem: Tilos a készüléket 0 fok környezeti hőmérsékleten és az alatt tölteni.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus:
Max. fényáram: 150 lumen
Max. fényerő: 36 candela
Max. hatótávolság: 12 m
Áramellátás:
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge: 70°/140° 
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 10 m
Méret: 63 x 42.6 x 14 x 8 mm
Súly (elem nélkül): 34 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Szeretne spórolni? Adja meg email címét és küldünk egy 1 000 Ft értékű kupon kódot, melyet 25 000 Ft feletti vásárláskor tud beváltani.
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.